Voimasmoothie


Osallistun tällä reseptillä Cocovin järjestämään kilpailuun, jossa tarkoituksena on kehittää maukas ja terveellinen välipala tai jälkiruoka vähintään kahdesta alla olevasta tuotteesta. 


Oli jännä päästä maistamaan etenkin gojimarjoja, sillä en ollut niitä ennen tätä koskaan syönyt. Aika veikeän makuisia olivat ihan noin pelkiltään. Mutta sopivat onneksi hyvin smoothiehen! :) Vai smoothieeseen... Miten ikinä nyt taipuukaan! :D Kuitenkin, tässäpä ohje maukkaaseen välipalaan, josta ei makua puutu! :)

Voimasmoothie

Ainekset:

200 g maustamatonta jogurttia
1 luomuappelsiini
1 luomubanaani
0,5 - 1 rkl luomuhunajaa
1 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä
1 rkl gojimarjoja
1 rkl kaakaonibsejä

Valmistus:

Purista appelsiinista mehu korkeaan astiaan. Lisää joukkoon kuorittu banaani, jogurtti, hunaja, kookosöljy, gojimarjat ja kaakaonibsit. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi juomaksi.

Kommentit

  1. Tuo lusikka on aivan ihana! Mistä sen ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin sen joskus Ebaysta! :-) Tilasin pari muutakin lusikkaa, mutta niitä en saanut koskaan. =(

      Poista
  2. Kaakaonibsit kiinnostavat kovasti. Kuivattuja gojimarjoja olen syönyt jossain sekoituksessa, mutta tuoreita odottelen pääseväni joskus vielä maistelemaan, kun pihassa kasvaa gojimarjapensas.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh! Ai niitäkö pystyy täällä Suomessakin kasvattamaan, jännää! :) Toivottavasti tykkäät niistä, ainakin noin smoothiessa ne menivät hyvin alas! ;D

      Poista
  3. Nam, näyttää hyvältä! :-) Noi kaakaonibsit on varmaan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Olivat maultaan aika tujakoita, kun maistelin noin pelkiltään. :D Täytyy kokeilla joskus leipomisessakin, kun ainakin tähän ne sopivat kivasti. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥